Contact

Naam
Email
Onderwerp
Vraag / opmerking

 


 
Algemene voorwaarden
Voordeelscanner.nl heeft geen partnerschap met de merken en / of bedrijven die worden genoemd op haar website en in de App. De inhoud van deze website bestaat uit een verzameling bronnen van derden en andere websites op internet. Voordeelscanner.nl is opgericht voor iedereen die snel en gemakkelijk prijzen wil vergelijken met betrekking tot consumptiegoederen en voedingsmiddelen.

Voordeelscanner.nl besteedt de grootste zorg aan de inhoud van haar website. Toch kunnen er fouten zijn. Voordeelscanner.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste inhoud op deze website en alle gerelateerde websites en apps, waaronder Pricehyper.com, het gebruik van haar diensten, contacten die volgen en op welke andere manier dan ook.

Voordeelscanner.nl is een prijsvergelijkingssite / app en verkoopt of biedt zelf geen producten of diensten aan.

Als u specifieke vragen hebt over de producten die op deze website worden weergegeven, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de webshop of leverancier van het betreffende product. Voor vragen en / of opmerkingen over deze website kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

We stellen uw mening, gebruik en inbreng zeer op prijs.

Vriendelijke groeten,
Voordeelscanner.nl